Circuits

Depenent de la categoria a la que pertany l’atleta, la sortida es correspondrà amb una de les 3 sortides marcades. Cadascuna d’elles forma l’inici d’un circuit determinat.

Aquests estàn denominats en A, B, C o D. Així, doncs, si la cursa s’inicïa amb el circuit “A”, correspondrà la “Sortida 1”; Si és amb el circuit “B”  correspondrà la “Sortida 2”; si és amb el ciucuit “C” la “Sortida 1”, i si l’inici de la cursa és amb el circuit “D”, correspondrà la “Sortida 3”.

Intentem comprovar sempre la idoneïtat dels circuits, tot i què aquests es troben en un espai tancat, però ara mateix, i a quasi 2 mesos del cros, podem afirmar què tant els circuits com les sortides corresponents no canviaran. En el cas d’haver-hi modificació, tant de circuits com de les sortides corresponents, ja sia per afegir o restar metres, o qualsevol altre aspecte tècnic, que no és previsible en aquests moments, es notificarà a través d’aquest “Bloc”, a més de publicar-se en el “Reglament del cros”, del que s’entregaran còpies a l’avançada a cada entitat de les que fins ara han estat participants.

Circuits i distàncies

Deixa un comentari