Organització, quí som.

Equip directiu i comunitat educativa del Col.legi el Roser

Associació de Mares i Pares del Roser 

Associació Atlètica de Sant Julià de Vilatorta:

Manel Parra i García. Vinculat a l’Atletisme des de 1974. Monitor d’atletisme. Ho ha estat com a monitor  de l’Escola d’Atletisme del Club  Atlètic Vic en la seva fundació, l’any 1976, i del Col·legi el Roser. Membre fundacional de l’Associació Atlètica de Sant Julià de Vilatorta i un dels creadors de l’actual Cros Escolar del Roser. També ho va ser de les curses populars de Sant Julià de Vilatorta i de Vilalleons. Ha estat jutge territorial de la Federació Catalana d’Atletisme.

Jordi Calveras i Torrent. Autor d’aquest blog. Vinculat a l’atletisme a través del Club Atlètic Vic des de 1969, havent competit en totes les categoríes i format part de diverses juntes directives. També ha format part de l’equip organitzador de la Mitja Marató de Roda de Ter entre els anys 1989 al 2000 i  membre de l’Associació Atlètica de Sant Julià de Vilatorta des de 1982, en què va començar la seva col·laboració en el Cros del Roser . Actualment és jutge territorial de la Federació Catalana d’Atletisme, subdelegat de la Comissió de Jutges d’atletisme de la Comarca d’Osona des de 2012, i atleta actiu federat.

Amb la col·laboració de:

Club Atlètic Vic. Entitat fundada el febrer de 1929 per Josep M. Pallàs, qui fou també el seu primer president. Actualment, més de 80 anys després de la seva fundació, és considerada una entitat amb una trajectòria esportiva de primer nivell que ha donat a la societat atletes que han estat internacionals, olímpics i un campió del món de cros en categoría junior, equips de cros escolar que han assolit el subcampionat d’Europa, grans atletes en totes les disciplines, des de llançaments fins a curses de velocitat, salts, cros i curses en ruta i el seu treball en l’esport de promoció es veu fermament consolidat a través de la seva Escola d’Atletisme, creada el 1976, una de les primeres creades a Catalunya i a l’Estat. La seva presència a la Federació Catalana d’Atletisme hi és palesa des del 2000, ocupant el càrrec de delegat de la Comissió de Cros. Autèntic “culpable” de la tradició del cros a la nostra comarca.

Deixa un comentari