Espai d’opinió

Destinem aquest “espai d’opinió” com una pàgina reservada a les opinions, rèpliques, suggeriments i manifestacions que puguin ser d’interès general que qualsevol lector d’aquest blog vulgui expressar, essent respectuosos amb les persones i les institucions,   en relació al cros, a la diada esportiva en general i a tot allò que hi tingui una relació directa.

Els escrits hauran de dirigir-se per correu electrònic a l’adreça crosdelroser@hotmail.com consignant el nom i cognoms, núm. del document d’identitat, adreça i núm. de telèfon, així com la relació que manté o ha mantingut amb la diada del cros o amb allò amb el que relaciona l’escrit.

 

*********************************************

APA 1980

(Carta cedida per Manel Parra – Sant Julià de Vilatorta, febrer de 2015 )

Em fa molta gràcia  reproduir una carta escrita per L´Associació de Pares del aleshores Col·legi Verge del Roser, datada el  Setembre de 1.980, en la qual deien  el  següent.

“Déu vos guard.!!.

Benvinguts tots, pares, alumnes i professors, dins d´aquesta Gran Família que és, EL COL·LEGI VERGE DEL ROSER!

El món és ple de contrasentits. En aquests moments, davant l´enrenou que hi ha en començar el nou curs, mentre la quitxalla de qualsevol cosa en fa una muntanya (?), els grans ens preparem per disfrutar a les nostres llars, d´un bon xic més de temps i d´un bon xic menys de trasbals. Així  doncs, no cal donar-hi més voltes i com sempre, cada ú haurà de dansar el ball que li toquen.

Com  a fet important d´aquest començament de curs, hi trobem la reunió del proper dia 15 d´Octubre, on el principal motiu que s´hi tocarà, serà el canvi de Junta, per la qual cosa, com cada any ,haureu rebut uns dies abans les paperetes on, d´acord amb els Estatuts de l´Associació, podreu apuntar-hi, el nom de les famílies que segons el vostre criteri us poden representar millor dintre la NOVA JUNTA. D´aquesta propera reunió també en volem destacar, la xerrada que el Director del Col·legi, el Pare Yuba, ens farà  envers aquelles coses que poden ajudar-nos a aconseguir treure de l´ensenyança un millor profit pels nostres fills.

I pel proper 7 de Novembre ja tenim embastada, la primera sortida CULTURAL d’enguany, la qual inclourà tots els cursos del Col·legi.

Aprofitem bé (cada ú des de el seu lloc), aquesta oportunitat de col·laborar directa o indirectament, en millorar l´educació de la nostra joventut, ja que el temps més que córrer !vola,! i com deia el  poeta:”….. la vida és curta, i el saber, llarg….”

                                   Molt cordialment

                                   L´ASSOCIACIÓ DE PARES       “

 

Deixa un comentari